equip ideal UEFA Barça
@FCBarcelona

De Jong, Messi, Piqué, Ter Stegen i Jordi Alba són els cinc candidats del Barça per formar part de l’equip de l’any que presentarà la UEFA el gener de l’any vinent.

A la llista hi consten 50 jugadors i l’equip que més candidats té és el Liverpool, guanyador de la Champions de la temporada passada, amb 10 homes. Pel que fa a les lligues europees, la Premier League és la que més candidats té (21). En segon lloc, a molta distància hi trobem la Lliga espanyola, amb nou, i en tercer hi ha l’Eredevise holandesa, amb vuit candidats. La Serie A italiana i la Bundesliga alemanya estan empatades amb quatre jugadors cadascuna i tanquen el rànquing la Ligue 1 francesa, amb dos nominats, i la Lliga portuguesa, amb un.

Messi i Ter Stegen van ser escollits l’any passat

L’astre argentí i el porter alemany van ser els dos únics escollits del conjunt blaugrana la temporada passada en l’equip ideal de la UEFA. Aquest any tots dos tornen a estar entre els candidats però ens tocarà esperar fins al mes de gener per sortir de dubtes i veure si tornen a ser seleccionats.