Luis Enrique ja torna a dirigir la selecció espanyola de futbol. El tècnic asturià agafa les regnes del combinat estatal, després de renunciar al càrrec el juny passat a causa de la greu malaltia de la seva filla.

Luis Enrique dirigirà a la selecció a l’Eurocopa del 2020

La tornada del tècnic a la selecció l’ha confirmada aquest dimarts migdia el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. L’asturià ara es torna a veure amb forces per dirigir el combinat estatal i, per tant, serà l’encarregat d’asseure’s a la banqueta durant la disputa de l’Eurocopa l’estiu del 2020.

El tècnic substitueix com a seleccionador el barceloní Robert Moreno, que va ser l’encarregat d’agafar el relleu de l’asturià quan va decidir deixar el càrrec a causa de la malaltia de la seva filla. Moreno, que era segon de Luis Enrique i ha classificat el combinat estatal per a l’Eurocopa, ja va dir que no tindria cap problema per fer un pas al costat si tornava Luis Enrique.

El president de la Federació Espanyola de Futbol ha explicat la cronologia dels fets des de que Luis Enrique va deixar la banqueta de la selecció, fins el retorn aquest dimarts de l’asturià a la banqueta del combinat espanyol. També ha comentat que Robert Moreno volia saber just després de la classificació de la selecció per l’Eurocopa quin seria el seu futur a la selecció, i que el mateix Moreno els hi va dir que volia acordar la seva sortida per no impedir el retorn de Luis Enrique a la banqueta.

L’argumentació de Luis Rubiales