José Enrique Carrasco, davanter centre del CF Damm, recordarà sempre el dia 23 de novembre del 2019. Va ser el dia que va marcar el seu primer hat-trick amb els cervesers i, a la Divisió d’Honor Juvenil, molt probablement la lliga jove amb més nivell del món.

Igual que Leo Messi

El més impactant és que el triplet va ser perfecte i d’acord amb la definició: un gol amb la cama dreta, un amb l’esquerra i un altre amb el cap. Leo Messi, autor de 33 triplets a la Primera Divisió espanyola, va fer el seu primer i únic triplet perfecte contra la Gramenet quan jugava amb el Barça C a la Tercera Divisió el 4 de gener del 2004.

Manté la Damm entre els millors

Els tres gols de José els va fer contra el CD Ebre, en la victòria vermella per 4 gols a 2. El resultat manté els cervesers a la quarta posició del grup tercer de la Divisió d’Honor quan se n’han disputat 12 jornades. Només els superen el Saragossa (33 punts), l’Espanyol (30 punts), i el FC Barcelona (27 punts). La Damm n’ha sumat 21. Al final del partit, la plantilla de la Damm va signar la pilota amb la qual José havia fet els tres gols i l‘entrenador, L’exjugador de l’Espanyol Luis Garcia li va fer a mans.

 

Del Vallès a la Damm

José, que va arribar a la Damm procedent del Jabac-Terrassa, abans havia jugar al Centre d’Esports Sabadell, i és el màxim golejador de l’equip aquesta temporada. Ha marcat cinc gols, els tres contra l’Ebre, un davant el Girona i l’altre a Es Castell (Menorca), contra l’At. Villacarlos.

 

Foto: CF Damm