Espanyol
@LaLiga

L’Espanyol ha aconseguit una victòria contra el Leganés en el primer partit de l’any. Amb els tres punts, els de Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, trenquen una ratxa de sis partits consecutius perdent, se situen amb 24 punts a la vuitena plaça provisionalment i s’allunyen del la zona de descens.

L’Espanyol comença molt bé el partit

L’equip entrenat per Joan Francesc Ferrer ha marcat ben aviat contra l’equip madrileny. Al minut 8, David López ha buscat sorprendre el porter del Leganés, Iván Cuéllar, amb un xut des de més de 40 metres. La pilota ha topat contra el travesser i el rebot l’ha aprofitat Borja Iglesias per rematar de cap i marcar. Els de Rubi han continuat buscant el gol amb un Borja Iglesias que ha estat el jugador més destacat. Amb la victòria per la mínima s’ha arribat al descans.

Espanyol
@RCDEspanyol

El marcador no es mou a la segona part

A la segona part, el Leganés s’ha estirat per buscar l’empat. Però l’Espanyol no s’ha tancat enrere i també ha gaudit de diverses ocasions per ampliar el marcador. Han transcorregut els 45 minuts de la segona part i cap dels dos conjunts ha estat capaç de marcar. Els de Rubi han acabat guanyant per 1 a 0, sumen els tres punts i trenquen una ratxa de sis partits perdent.