Elhadji Baldeh

Elhadji Baldehcomença una nova aventura lluny de Barcelona

, després de jugar a l’Europa, Júpiter, Martinenc i Sant Andreu. Jugarà fins a final de temporada al Karaiskakis de la Segona Divisió grega.

Elhadji Baldeh, jugador d’equips barcelonins

Va començar la seva trajectòria futbolística al Llongueras Sant Crist de Badalona, després d’uns anys d’incertesa en el seu tercer any de juvenil va incoporar-se a l’Europa. Amb l’equip gracienc va arribar a debutar a Tercera Divsió amb el primer equip contra el Cassà, el 9 d’abril de 2009, sota les ordres de José Ángel Valero.

Destacava amb el juvenil escapulat però Pedro Dólera no el va voler en el primer equip i Elhadji se’n va anar al Júpiter.

Els primers passos amb el Júpiter

Amb l’equip de la Verneda es va donar a conèixer en el futbol amateur, a Primera Catalana. Elhadji és un davanter diferent, corpulent, hàbil amb la pilota i amb una potència de braços per als llançaments de banda espectacular. Sota les ordres de Juanjo Garcia va aconseguir pujar a Tercera Divisió i malgrat que van tornar a baixar, Elhadji es va quedar al Júpiter.

Ascens a Tercera amb el Martinenc

Però l’abril de 2014, quan quedaven sis jornades per acabar la Primera Catalana, el davanter de Mataró va fitxar pel Martinenc per aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. En acabar la temporada els del Guinardó van pujar de categoria.

Any i mig andreuenc

L’estiu de 2015 s’incorpora al Prat sota les ordres de Pedro Dólera i juga una temporada amb l’equip pota blava. Després d’una temporada al Cerdanyola, s’incorpora l’estiu de 2017 a les files del Sant Andreu. Amb els quadribarrats ha jugat una temporada i mitja, en la primera va fer 10 gols i en aquest mig curs n’ha marcat tres.

Ara comença una nova aventura lluny de casa seva i lluny de Barcelona, serà a Grècia, a Segona Divisió i amb la samarreta del Karaiskakis.