El Sant Andreu ha sumat la segona victòria consecutiva després de guanyar al camp del Figueres per 0 a 2. Els gols de Dani Guerrero i Ferran donen 3 punts a uns andreuencs que ja són a 6 punts del play-off d’ascens a Segona Divisió B.

La crònica del partit

Els andreuencs s’han avançat en el marcador a l’inici del partit amb un cop de cap de Dani Guerrero després d’una centada de Josu. Tot i que el Figueres també ha gaudit d’alguna oportunitat, el Sant Andreu podria haver anat al descans amb una diferència més gran però Elhadji no ha estat encertat. En la segona part, els quadribarrats han continuat dominant, i Elhadji, de cap, i Dani Guerrero, des de fora àrea, ha tornat a gaudir d’ocasions clares. Els homes entrenats per Mikel Azparren han dominat a plaer i Ferran i Carroza també han pogut ampliar el marcador. El gol de la tranquilitat no arribat fins a les acaballes. Ferran Jutglar en el 83 ha sentenciat amb el 0 a 2 definitiu i el Sant Andreu acumula dues victòries consecutives a la Lliga. Els andreuencs, que la jornada passada van trencar la mala ratxa amb una golejada contra el Martinenc, ja acumulen dues victòries consecutives.