Martinenc i Europa

encetaven el 2019 amb necessitats. Després d’acabar l’any amb una mala ratxa, tocava revertir la situació i finalment han estat els escapulats qui s’han sortit amb la seva. Àlex Soto, al minut 18, ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. L’extrem del planter ha aprofitat una centrada de Fode per afusellar Uri Vives al segon pal. Ha estat en l’única ocasió clara d’una primera part ensopida.

Segona part vibrant

La segona ha començat amb un altre ritme. Rovira ha intentat sorprendre Priego i Èric ha pogut ampliar diferències per als escapulats. El gol podia caure a qualsevol dels dos costats i ha caigut del costat vermell. Marçal, que tot just acabava d’entrar al camp, ha clavat una falta a l’escaire. Golàs i tot per decidir en l’última mitja hora. Els locals han tingut a prop la remuntada amb una centrada de Kilian que ningú no ha pogut rematar.

Jugades polèmiques

L’Europa ha demanat penal al minut 80. Varona ha fet una gran jugada i ha intentat regatejar Uri Vives. L’escapulat ha caigut al terra però la col·legiada no ha assenyalat res i tot les protestes amb vehemència dels jugadors graciencs.

La col·legiada sí que ha assenyalat pena màxima a l’últim instant. Oumar ha estat derribat i Alfons Serra no ha fallat des dels onze metres. Una jugada polèmica que els jugadors del Martinenc també han protestat molt. Finalment, victòria escapulada que els dona aire i enfonsa una mica més el Martinenc.