Sants

El Sants començarà el 2019

en un dels camps més difícils de la categoria. Visitarà el Terrassa, que ocupa la quarta posició a la classificació i, per tant, ara com ara jugaria la promoció d’ascens a Segona Divisió B. El partit serà aquest dissabte a les 13 h.

El Sants, més fiable com a visitant

El Sants ara mateix és dissetè

, fora de les places de descens, però la diferència amb la Grama, que ara seria el primer equip que perdria la categoria, és mínima (només d’un punt). Els de Tito Lossio van perdre l’últim partit de l’any a l’Energia davant del Reus B, però en la jornada anterior van aconseguir tres punts importantíssims al camp del Santboià, on es van imposar per 1 a 2. De fet, els santsencs tenen una estadística ben curiosa: són més efectius lluny de l’Energia que no pas a casa. Com a visitants el Sants ha sumat 13 punts i com a local només cinc, per tant, no és descartable, tot i que complicat, que pugui rascar algun punt del camp del Terrassa.

El Sants visita el camp del Terrasa
El Sants celebra un gol al camp del Santboià

El Terrassa, en zona de privilegi

Els egarencs van tancar l’any en dinàmica positiva

i esperen començar el 2019 de la mateixa manera. El Terrassa arriba al partit davant del Sants després d’encadenar dues victòries, però la dada positiva és que fa nou jornades que no guanya. Això ha fet escalar els egarencs fins a la quarta posició. A més, a l’Olímpic el Terrassa només ha perdut dos partits dels 11 que hi ha jugat.

El Sants visita el camp del Terrassa
El Terrassa arriba en dinàmica positiva