Polo FC Barcelona hoquei herba

El RC Polo ha guanyat el derbi de la divuitena jornada de la divisió d’honor masculí d’hoquei contra el FC Barcelona per 1 a 0. Els de Katie Allen, tot i ser superiors, han tingut dificultats i no han estrenat el marcador fins al tercer període. Amb aquest resultat, els polistes es mantenen en segona posició amb 41 punts per darrere del Club de Campo, que en té 46. El Barça, en canvi, continua setè amb 20 punts, a 15 de la zona de play-off.

Empat a zero en la primera part

El partit ha començat amb molta intensitat. Ambdós conjunts han creat perill apropant-se a l’àrea rival, però el RC Polo mantenia el control de l’enfrontament gràcies a un bon joc associatiu. Finalment, tot i els quatre penalty corner a favor dels de Katie Allen, el primer període ha acabat 0 a 0. En el segon període la dinàmica ha continuat igual. Els blaugrana han tingut dificultats per sortir del seu camp i, quan ho aconseguien, una molt bona defensa del RC Polo els parava els peus. Tot i això, en aquest segon quart encara hi ha hagut menys ocasions, i s’ha arribat al descans amb l’empat a zero al marcador.

El Polo s’endú la victòria

A la represa del segon temps, el guió del matx s’ha mantingut: l’equip local sent superior als visitants, però sense acabar de materialitzar les oportunitats que tenien. Malgrat tot, quan quedaven 13 minuts per arribar a l’últim període, els jugadors polistes, aprofitant una molt bona jugada per banda esquerra, han estrenat el marcador (1-0). Pel que fa als de Pol Garrido, tot i anar de menys a més, no han pogut capgirar la situació. En el quart i últim període, el RC Polo ha imposat el ritme del partit movent la pilota a gran velocitat davant un Barça que tenia dificultats per recuperar-la i, quan ho feia, no ha pogut superar la defensa local. FInalment, però, el marcador no ha variat i l’enfrontament ha acabat amb l’1 a 0.