El Club Natació Poble Nou està disputant la tercera jornada de la fase d’ascens a la Segona Divisió de waterpolo masculí. El conjunt de Yuri Colet s’ha imposat al Waterpolo Santiago per 20 a 5. Ara necessiten guanyar el Tenerife Echeyde per 5 gols i seran nou equip de Segona.

Victòria important davant el Santiago

La fase d’ascens a la Segona Divisió es disputa amb el format de dos grups amb tres equips cadascun que s’enfronten entre ells durant tres caps de setmana. La piscina de Can Felipa és l’escenari de la tercera i definitiva jornada.

El primer partit ha enfrontat el Poble Nou amb el Santiago. El conjunt de Yuri Colet estava obligat a guanyar per mantenir opcions d’ascens. Ho ha fet per 20 a 5. I d’aquesta manera tot queda pendent del partit de diumenge, 2 de juny, entre el Poble Nou i l’Echeyde. Com a la segona jornada, els poblenovins van perdre per 11 a 6 i ara necessiten guanyar els canaris per 5 gols per poder estar a la Segona Divisió la pròxima temporada.

CN Poble Nou, primer equip waterpolo

El partit contra el Santiago ha estat molt còmode per al Poble Nou. En el primer quart, els locals ja guanyaven per 6 a 1. Un resultat que s’ha eixamplat fins al 12 a 2 just abans del descans.

A la represa, el Poble Nou ha continuat buscant la màxima diferència de gols (en necessitava més d’11 per tenir opcions de classificació) i ho fa fet. Al final del tercer període, el marcador era de 17 a 3. Catorze gols de diferència que n’han estat 15 amb el 20 a 5 final.