Javi Gómez serà l’entrenador del Martinenc

la temporada 2019-20. La confirmació ha arribat aquest mateix dissabte 1 de juny.

Javi Gómez i el seu equip

Javi Gómez

arriba al Guinardó acompanyat d’alguns dels seus col·laboradors habituals. S’incorporen al cos tècnic Danilo Liesegang, que exercirà de segon entrenador, i Carlos Camacho, que farà les tasques de visionar partit per fer els informes dels equips rivals. La resta de membres del cos tècnic s’anirà definint durant els propers dies i setmanes. Una de les primeres coses que ha fet Javi Gómez ha estat posar-se a treballar estretament amb el director esportiu, Xavi Morón, per a la confecció de la plantilla de l’any que ve.

Un tècnic amb experiència

El nou tècnic es va iniciar a la base de diversos clubs del Baix Llobregat i de la Unificación Bellvitge, amb el qual va aconseguir un històric ascens del Juvenil a la Lliga Nacional. La temporada 2012-13 va formar part del cos tècnic de l’Hospitalet, que va arribar fins a l’última eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió.

La temporada 2013-14 va debutar a la banqueta del Sant Joan Despí. El 2014 i després de l’ascens del Sant Ildefons a Primera Catalana, el club el va escollir com a entrenador per al debut a la categoria. En aquests cinc anys Javi Gómez ha estabilitzat l’equip a la categoria i ha aconseguit evitar el descens.

Amb el Sant Ildefons aquesta temporada ha aconseguit empatar al camp del Júpiter i després ha perdut al camp del Muntanyesa, tot i avançar-se en el marcador.

Javi Gómez substitueix a la banqueta del Guinardó Manel Moya, que va deixar l’equip a final d’aquesta temporada.