Leo Messi ja està concentrat amb la selecció d’Argentina per preparar la Copa Amèrica que arrenca el proper 14 de juny al Brasil. El jugador del Barça ha concedit una extensa entrevista a Fox Sports Sur, en què ha parlat del seu moment amb el club blaugrana i amb la selecció. L’entrevista, molt distesa, ha canviat de to quan ha entrat a escena l’eliminació de Liverpool.

Leo Messi ha reconegut que “mai no s’hauria imaginat viure un partit com el de Liverpool després del que va passar a Roma.” El 10 del Barça també ha explicat en aquesta entrevista que el partit d’anada va ser “molt enganyós”, i que tot just va acabar, el vestidor es va adonar que el conjunt anglès era “molt superior físicament”. Leo Messi explica que l’equip va sortir a Anfield amb por de no rebre un gol ràpid, “però que va passar i l’equip no va competir, se’n va anar del partit“. “Vam cometre errors infantils”, va sentenciar Leo Messi.

El jugador argentí ha dit, però, que l’any del Barça estava sent “espectacular”, i que en cap cas aquesta desfeta va ser culpa “d’un sistema o d’una tàctica, sinó dels jugadors”. “El tècnic no hi té res a veure”, ha manifestat sobre Ernesto Valverde.

Grup de WhatsApp amb Suárez i Neymar

Leo Messi també ha explicat algunes curiositats personals en aquesta entrevista de gairebé dues hores. Una ha estat reconèixer que té un grup de WhatsApp conjunt amb Neymar i Luis Suárez. A més a més, Messi també ha dit que el seu fill gran ha patit molt amb les desfetes del Barça contra el Liverpool i el València. L’argentí s’ha recordat de Pep Guardiola: “Va ser un mestre únic per a mi“, ha manifestat.

 

L’entrevista completa