@EHF

Luka Cindric és el primer fitxatge del Barça d’hanbol d’aquest estiu. Així ho ha confirmat el tècnic Xavi Pascual abans de la Final Four de Colònia. El croat d’1,82 m, va arribar l’estiu passat al Kielce polonès després de cinc temporades a Macedònia del Nord, dues en el Metalurg i tres en el Vardar, l’equip de la capital Skopje, on va ser un dels pilars del projecte del mític jugador d’handbol espanyol Raúl González.

Relleu d’Entrerríos

Cindric és el central triat pel Barça per prendre a curt termini el relleu de Raúl Entrerríos. Des que Daniel Sarmiento va deixar el club, el capità de la selecció espanyola és l’únic central específic i Xavier Pascual ha recorregut unes altres primeres línies per complementar aquesta posició.

El mateix Raúl González, actualment al PSG, també el volia a París, però Cindric ha triat Barcelona, un cas semblant al d’Aron Palmarsson, que també va posar el Barça per davant de les ofertes d’altres clubs com el Veszprem hongarès.

Cindric contra el Barça

Aquests play-off, Cindric ha protagonitzat bones actuacions al Palau, tot i la victòria del Barça 31 a 27, el croat va marcar quatre gols. També va ser l’últim botxí del Barça en la seva última Final Four de Colònia: el central croat, llavors jugador del Vardar, va eliminar de forma cruel els blaugrana en les semifinals de la Champions del 2017 amb un gol en l’últim segon (26-25).