El Llagostera visita el camp del Portugalete
@UELlagostera

El Llagostera aquest dissabte ho té tot de cara per aconseguir un altre ascens. El 2 a 0 que va aconseguir contra el Portugalete en el partit anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona B li dona un cert avantatge. Els d’Oriol Alsina han de saber gestionar els dos gols i els nervis que pot generar en els bascos si va avançant el partit i no poden marcar.

El Llagostera, avalat pels resultats

Els gironins han basat la seva fortalesa durant la temporada en els partits a casa. Com a visitants han perdut quatre partits, però la bona notícia és que els quatre resultats que han aconseguit, un 1-0 i tres 2-1, els donarien l’ascens a Segona A. El Portugalete és un equip fort al seu camp. Els bascos només han cedit tres empats davant la seva afició durant tot l’any, fet que els fa pensar que la remuntada és possible.

Pitu Comadevall i Pol Gómez, baixes

El tècnic del Llagostera Oriol Alsina tindrà dues baixes importants al mig de camp. Ni Pitu Comadevall, que la setmana passada es va trencar el lligament creuat del genoll, ni Pol Gómez, sancionat, podran jugar. Això vol dir que el doble pivot titular de l’equip no hi participaran, però Alsina ja ha dit que confia plenament en el treball i sacrifici de Maik i Yeray.