Ceuta AE Pra playoff Segona B

El Ceuta va aconseguir un resultat relativament favorable de la seva visita al Sagnier. El Prat va acabar el partit d’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona Divisió B amb una victòria per la mínima (2-1) que no feia justícia al que s’havia vist al camp. Els potablava trobaran un ambient hostil a Ceuta aquest diumenge a l’estadi Alfonso Murube a partir de les 17 h.

 

 

Els resultats avalen el Prat

El Prat aquesta temporada ha aconseguit molt bons resultats a fora de casa. Dels 20 partits a domicili, els de Pedro Dólera només n’han perdut quatre, els quatre això sí, sense marcar cap gol. Els blanc-i-blaus van perdre 2-0 contra el Llagostera i l’Hospitalet i 1-0 contra l’Horta i el Cerdanyola del Vallès. La resta de resultats, 16, permetria la classificació per a la segona ronda.

Un viatge llarg i incòmode

La plantilla de Pedro Dólera haurà de començar el matx amb un viatge molt incòmode fins a Ceuta. El trajecte inclou el desplaçament fins a Algesires i ferri fins a Ceuta. El cansament podria afectar els jugadors, de la mateixa manera que la calor que pot fer a les 17 h, hora del partit. Els blanc-i-blaus també es trobaran amb un ambient hostil entre els aficionats del Ceuta.