FC Barcelona futbol sala Copa del Rei
FC Barcelona Futbol Sala Copa del Rei

El Barça ja coneix el rival de semifinals de la fase final de la Copa del Rei de futbol sala i serà el Mallorca Palma FS. Els dos equips han quedat aparellats en la segona semifinal de la competició, que es jugarà el dissabte 1 d’abril a les 14.30 h. L’altra semifinal l’ha disputaran el Peñíscola FS i el Jimbee Cartagena, el mateix dissabte 1 d’abril, en la primera semifinal que es jugarà a les 12h del migdia.

@FutSalRFEF

El Mallorca Palma FS, un equip que vol lluitar per tots els títols

El rival del Barça, el Mallorca Palma FS entrenat per Antonio Vadillo, és un dels equips més en forma de la competició regular, no en va és el segon classificat de la Lliga Nacional de Futbol Sala, a sis punts precisament del conjunt blaugrana i acumulant un total de 14 victòries, quatre empats i tres derrotes.

El duel de Lliga de novembre passat a Son Moix entre mallorquins i barcelonins va caure del costat local, amb un marcador de 4 a 2 final, convertint-se aquell partit en una de les tres úniques derrotes del conjunt entrenat per Jesús Velasco, les altres dues van ser contra el Pozo Múrcia, en primera i segona volta de la competició.

També és el primer equip que va aconseguir l’accés a les semifinals, a aquesta Final Four de la Copa del Rei de futbol sala d’Antequera, després de superar el Noia Portus Apostoli en un partit molt disputat que va acabar amb un favorable 4 a 2 pel conjunt mallorquí. El Barça, per la seva banda, es va desfer clarament del Jaén FS per un resultat contundent, 7 a 2, sent el segon equip en classificar-se per la Final Four d’Antequera.