Gerard Piqué ha ofert una roda de premsa al seu canal de Twitch en què ha donat totes les explicacions pertinents per la polèmica que s’ha generat al voltant dels seus àudios i l’adjudicació de la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. El central del Barça ha assegurat que vol “donar la cara perquè no tinc res a amagar. Estic molt orgullós del treball que hem fet a Kosmos (la seva empresa)”.

Gerard Piqué: “No hi veig un conflicte d’interessos”

Piqué ha respost les preguntes de molts periodistes, ha defensat la feina de la seva empresa, Kosmos, i ha assegurat que tot s’ha fet de manera legal. Sobre el percentatge que s’emporta Kosmos per la gestió, el central blaugrana ha respost que “un 10 per cent és una xifra d’acord amb el mercat en una gestió d’aquest tipus”. Tanmateix, Piqué creu que aquest acord no genera “un conflicte d’interessos” perquè “no té res a veure un tema comercial amb el resultat al camp”.

“És un tema legal, l’únic il·legal és la filtració dels àudios”

Gerard Piqué ha volgut remarcar que l’acord “és un tema legal, es pot debatre sobre la moralitat, però l’únic il·legal és la filtració dels àudios”. I ha afegit que “prendran mesures legals” sobre la publicació dels àudios. Piqué també ha volgut deixar clar que la seva empresa no cobra de la RFEF, sinó que el 10 % de l’acord és amb el govern de l’Aràbia Saudita i ha assegurat que no es va fer res d’amagatotis: “Es van passar tots els els passos que tocaven. Hi ha molts acords que no s’expliquen públicament. Es van complir tots els procediments”.

Juanma Castaño, de vegades sembla que visquis en un altre món”
Gerard Piqué, jugador FC Barcelona