Estadi Nou Sardenya CE Europa

Veure una cigarreta encesa al Nou Sardenya passarà ben aviat a la història. El club escapulat va aprovar a l’Assemblea General Ordinària de socis que els aficionats que vagin al camp no puguin fumar dins les instal·lacions del club.

21 vots a favor de la prohibició

A l’Assemblea, feta al teatre del Centre Moral i Instructiu de Gràcia, hi han participat 49 dels 500 socis que té l’Europa. Un dels punts de l’ordre del dia era la votació dels socis per declarar la prohibició de fumar al Nou Sardenya. Una consulta que va rebre, després d’una votació prèvia per saber si es votava o es deixava per a més endavant, el suport de 21 socis, cinc abstencions i sis vots en contra.

Socis del CE Europa a l'Assemblea
@CEEuropa

Amb aquesta prohibició, l’Europa segueix l’exemple del FC Barcelona, que l’any 2012, i després de ser aprovat a l’Assemblea de Compromissaris, va aplicar aquesta norma ara fa més de set anys.

Durant l’assemblea de socis també es va aprovar els comptes de la temporada passada i també es va acceptar, amb 37 vots a favor, tres abstencions i cap en contra, el pressupost del club per a la temporada 2019-2020.

Junta directiva CE Europa
@angelgarreta

Durant la reunió, el president del club, Víctor Martínez, va destacar el fet que serà el segon any que funcionen els abonaments a 50 euros i que han iniciat converses amb el districte de Gràcia sobre l’estat de les instal·lacions escapulades.