Jordi Cano

Jordi Cano està a un pas d’entrar a la història de l’Europa. El davanter ha marcat un gol, com a mínim, en les últimes cinc jornades amb els escapulats i, si torna a veure porteria aquest cap de setmana per sisè partit consecutiu, igualarà el rècord de Manel Cros, Manel Castillo i Àlex Soto.

Jordi Cano, un jugador fonamental

Cano va tornar a l’Europa aquest estiu i ràpidament s’ha convertit en una peça clau per al tècnic, David Vilajoana. Ha jugat els 10 partits de Lliga com a titular i és el quart jugador de la plantilla que ha disputat més minuts, només superat pel porter Marc Priego, el defensa Sergi Pastells i el també davanter David Jiménez. Cano va topar amb el pal les jornades 1 i 3 i, en la quarta jornada de Lliga, contra el Vilassar, és quan va marcar el seu primer gol. En la cinquena no va marcar, però des de la sisena jornada ha marcat set dianes en cinc partits. De fet, amb vuit gols és el màxim anotador de l’Europa i també el pitxitxi de la grup V de la Tercera Divisió.

La ratxa de Jordi Cano

J. 6 (28/09/19) Europa–Cerdanyola (4-0) ⚽️⚽️
J. 7 (06/10/19) Sants–Europa (0-7) ⚽️
J. 8 (13/10/19) Europa–Santfeliuenc (4-0) ⚽️
J. 9 (20/10/19) Horta–Europa (1-1) ⚽️
J. 10 (27/10/19) Europa–Castelldefels (5-2) ⚽️⚽️

La temporada passada Àlex Soto va igualar el rècord de sis jornades consecutives marcant que tenien Manel Cros i Manel Castillo. El davanter va marcar consecutivament des de la jornada 11 a 16. Tot i que semblava difícil de tornar a repetir aquest èxit, Jordi Cano està a un partit d’igualar el rècord.