Selecció catalana amateur CatUEFA
@fcf_cat

La selecció catalana amateur (CatUEFA) disputarà el segon partit amistós de la temporada davant la UE Cornellà. Per aquest partit que es disputarà al CAR de Sant Cugat, el seleccionador Toni Almendros ha convocat sis futbolistes que juguen en equips barcelonins.

Europa, Sant Andreu i Sants, representats

En aquesta convocatòria hi ha 22 jugadors de nou equips diferents. El Terrassa és l’equip que més jugadors hi aporta amb cinc futbolistes. Pel que fa als equips barcelonins, l’Europa estarà representat per dos jugadors (Sergi Pastells i Jordi Cano); del Sant Andreu hi haurà Oumar Bah i Sergi Serrano, mentre que del Sants hi seran José Joaquín Avellaneda i Sergi Casals. En aquesta convocatòria no hi ha cap jugador de la UA Horta. Finalment, Joan Noguera ha caigut de la llista inicial, mentre que jugadors com Sergi Casals o Oumar Bah hi han entrat a última hora.

Resultat d'imatges de escut ce europa png Sergi Pastells i Jordi Cano
José Joaquín Avellaneda i Sergi Casals
Resultat d'imatges de ESCUT UE SANT ANDREU png Oumar Bah i Sergi Serrano
Resultat d'imatges de FC TERRASSA png Pelegrín, Pascual, Arranz, Ortega i Álex Fernández
Resultat d'imatges de EC GRANOLLERS png S. Fernández, Morales, G. Pujol i Antonio Martín
Resultat d'imatges de UE FIGUERES png Gelmà, Ayala i Barry
Resultat d'imatges de SANTFELIUENC png Collado i Prior
Escut UE Castelldefels David Silva
Resultat d'imatges de CE L'HOSPITALET PNG Genar Fornés

Preparació del Campionat d’Espanya

El partit contra el Cornellà, que es jugarà dimecres, 30 d’octubre, a les 17.30 h, al CAR de Sant Cugat, forma part de la preparació que està fent el combinat de Toni Almendros de cara a la primera fase del Campionat d’Espanya, corresponent a la Copa de les Regions, que es disputarà del 5 al 8 de desembre a Extremadura.

L’enfrontament amb el Cornellà serà el segon amistós de la selecció catalana amateur després del primer que van jugar davant el Manresa i que va acabar amb victòria de la CatUEFA per 2 gols a 0.