Ernesto Valverde ha advertit sobre els possibles perills del Valladolid en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts al vespre al Camp Nou. Valverde ha destacat que l’equip castellà “ha reforçat el seu estil” i, sobretot, avisa que hauran de vigilar amb els espais que deixen darrere perquè poden fer-los mal.

El Valladolid, “un equip sòlid que sap aprofitar espais”

L’entrenador barcelonista ha mostrat respecte a aquesta faceta del conjunt castellà. Txingurri ha mencionat l’habilitat del rival per aprofitar els espais i, alhora, n’ha destacat la solidesa defensiva. Mostra d’aquesta és que és el segon equip menys golejat de la Lliga, amb només nou gols encaixats per darrere de l’Athletic Club (set) i igualat amb l’Osasuna. El partit que es disputarà aquest dimarts a les 21.15 h arriba després de l’aturada forçosa per l’ajornament del clàssic.

La bona ratxa del Valladolid

El tècnic blaugrana ha mirat enrere a la bona ratxa del conjunt entrenat per Sergio González, que no perd des del 21 de setembre. “És un equip que no perd contra els equips de la part alta de la classificació”, ha dit. I és que va empatar a un contra el Reial Madrid i el Granada, que és el líder actual de la classificació, i a zero contra l’Atlètic de Madrid.