El Barça rebrà aquest dimarts, 29 d’octubre, el Valladolid al Camp Nou i com és habitual el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha parlat el dia abans del partit.

Valverde demana reconnectar-se a la Lliga

L’entrenador ha valorat el fet que el cap de setmana i amb l’ajornament del clàssic l’equip no hagi tingut partit. Ha dit que “ha estat una aturada estranya i ara ens hem de reenganxar a la Lliga”. Valverde ha explicat que “la resta d’equips han sumat i nosaltres no ho hem pogut fer”. A més, ha destacat que dissabte tornarà a haver-hi partit i que, per tant, “s’han de treure endavant els dos partits”.

Umtiti, Ansu Fati, Carles Pérez i Carles Aleñá

També ha parlat de diversos noms propis. A Umtiti gairebé l’ha descartat per jugar contra els castellans. De fet, ha dit que “ho veig difícil”. També ha parlat d’Ansu Fati i de Carles Pérez, que els últims partits no estan tenint gaire protagonisme, i ha dit que “estan, ara mateix, en dinàmica del primer”, tot i que no ha descartat que més endavant puguin tornar al filial. Per últim, ha dit que Carles Aleñá “es mereix” jugar més minuts, però que hi ha molta competència al mig del camp.