El Barça rep aquest dissabte a les 16 h la visita de l’Eibar al Camp Nou. El tècnic blaugrana, Quique Setién, ha sortit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per valorar el partit contra els bascos i també l’actualitat del club.

Quique Setién veu el partit com una final

Quique Setién ha deixat clar que el partit contra l’Eibar és molt important, de fet, l’ha definit “com a vital”. El tècnic blaugrana ha dit que “hem de mentalitzar-nos que el partit és una final”. Ha explicat que “de moment només pensem en l’Eibar” i que ja tindran temps de centrar-se en el Nàpols a la Champions i després en el Madrid. Setién ha assegurat que segueixen millorant i ha afirmat que “cada cop ens generen menys ocasions de gol”. Respecte a les possibilitats de l’equip de guanyar la Champions, ha dit que és possible i que han de seguir treballant per millorar.

Braithwaite podria tenir minuts

L’entrenador també ha parlat de Martin Braithwaite, que ha estat la gran novetat a la llista de convocats. Ha explicat que “ha arribat en un excel·lent estat de forma” i que “estic segur que ens ajudarà”. Setién ha dit que “ens donarà alternatives” i que “té possibilitats de jugar tan contra l’Eibar com al Bernabéu”. Sobre la seva posició al camp ha dit que tant pot jugar de central com a la banda.

Centrats en el futbol

Setién també ha hagut de contestar diverses preguntes sobre l’anomenat Barçagate. Ha dit que “nosaltres ens hem de centrar en el futbolístic” i que a ell “no m’afecten aquestes polèmiques” i que veu que el vestidor tampoc. Respecte a les explicacions que els va donar el president, Josep Maria Bartomeu, ha dit que “les hem donades com a vàlides”.