Victòria de prestigi del Club Esportiu Europa en el derbi contra el barça B. El partit ha tingut una clara protagonista: Alba Sánchez ho ha aturat tot i ha estat clau en el triomf de les jugadores de Joan Bacardit. El tècnic ha estat expulsat en el temps afegit.

Gol de l’Europa, a la primera part

El partit entre escapulades i blaugrana ha tingut un inici molt igualat i amb ritme alt de joc per part dels dos equips. La primera ocasió de gol ha estat per a les visitants, Laia, al minut 12, ha tingut un mà a mà amb Laia però el xut de la blaugrana ha sortit desviat.

L’ocasió del Barça B ha esperonat l’equip de Joan Bacardit. I al minut 24, Ibra ha fet màgia i ha engaltat un fort xut des de la frontal i ha superat per alt la portera del Barça B. Amb l’1 a 0 en contra, les actuals campiones de Lliga han buscat l’empat,però han estavellat la pilota al travesser. Abans del descans, les blaugrana encara han tingut una altra oportunitat per empatar però Alba ho ha impedit. Amb victòria mínima de les europeístes s’ha arribat al descans.

Més gols i més emoció a la segona

A la segona part, el Barça ha posat una marxa més. Al minut 52, Alba ha salvat el gol de les blaugrana. Però, un minut més tard, la portera escapulada no ha pogut fer res davant Ari Arias. L’empat, però, no ha afectat a l’equip de Bacardit. Deu minuts més tard, i a la sortida d’un còrner, Chami ha fet, de cap, el 2 a 1.

En el tram final del partit, el filial blaugran ha tingut ocasions per fer l’empat. Però les intervencions de Sarita, salvant un gol en la mateixa línia, i d’Alba amb una gran aturada ho han impedit. La portera de l’Europa ha estat decisiva amb grans intervencions en el temps d’afegit. Els nervis han invaít el Nou Sardenya i Joan Bacardit ha estat expulsat poc abans que l’àrbitre xiulés el final del partit.