El RCD Espanyol continua sense conèixer la derrota en la Primera RFEF. Les blanc-i-blaves han sumat la tercera jornada consecutiva invictes després de golejar l’Athletic Club per 3 a 0 en una bona segona part del conjunt d’Adrián González.

Els gols de l’Espanyol es fan esperar

Els primers 45 minuts entre blanc-i-blaves i basques no ha tingut gaire emoció. Del primer temps només en destaca una ocasió de l’Athletic B, al primer minut en un rebuig de la defensa de l’Espanyol que ha anat al pal.

Després del descans, les blanc-i-blaves han posat una marxa més i han començat a dominar el partit. Lice Chamorro ha estat la protagonista després de marcar dos gols en només cinc minuts. Amb el 2 a 0, les locals han buscat més gols i ho han aconseguit. Al minut 67, Ángeles ha fet el 3 a 0 definitiu.