El CE Europa ha guanyat un al Nou Sardenya contra el Penya Independent. Els escapulats s’han avançat amb una diana d’Adri Gené, però els eivissencs han empatat tot seguit amb un gol d’Isuardi. A la segona part, els escapulats ho han intentat fins al final i en el minut 98, Àlex Cano ha rematat per fer el gol de la victòria en el darrer instant.

Igualtat màxima a la primera part

Els dos equips han començat amb un ritme baix i no han gaudit d’ocasions en el primer quart d’hora d’enfrontament. Sense un dominador clar, els minuts han anat passant fins que en la primera jugada perillosa del parit ha arribat el gol. Una bona passa de Bermu ha permès Adri Gené fer el primer de l’Europa en el minut 19 amb un xut creuat. La resposta del Penya Independent no s’ha fet esperar i en la següent jugada, una jugada individual d’Isuardi ha acabat amb una canonada dins la porteria escapulada per fer l’empat a un. El partit s’ha animat i Cano ha estat a punt de marcar en una rematada a boca de cano davant del porter eivissenc. El mateix Isuardi ha tingut l’opció de tornar a marcar, però Marc Vito ha aturat el xut. La darrera ocasió ha estat per Alex Pla en un xut que ha fregat el travesser.

L’Europa no aprofita les ocasions

La segona part ha començat amb els dos equips buscant el gol de la victòria. Els escapulats han buscat el seu davanter Adri Gené que ha gaudit d’una ocasió per desfer l’empat. Els escapulats han insistit i Mario ha enviat un xut a la creueta que gairebé es converteix en el gol de la jornada. De mica en mica, els graciencs han agafat el control del partit i Gené també ho ha intentat sense èxit des de lluny. Una jugada per l’esquerra ha estat a punt d’acabar en gol amb un xut de Mario. En el minut 80, el Penya Independent s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Rulo i l’Europa ha jugat més còmode en l’atac però sense encert fins que en el darrer instant del temps afegfit, l’Àlex Cano ha fet el 2 a 1 en el minut 98 per donar la victòria a l’Europa.