El Club Natació Sant Andreu s’ha imposat al CN Rubí en la primera jornada de la Divisió d’Honor femenina. El conjunt de Javi Aznar ha guanyat les vallesanes per 13 a 6.

Bona arrencada del Sant Andreu

El partit ha començat molt bé per al Sant Andreu. L’equip de Javi Aznar, que arribava més rodat després de disputar la fase prèvia de la Champions League, ha aconseguit un parcial de 5 a 2 en el primer quart. En el segon, les distàncies entre els dos equips encara s’han ampliat més gràcies als gols de Paula Crespí i Nona Pérez, màxima golejadora del partit, que han fet que al descans les locals tinguessin un marcador favorable de 7 a 2.

Després del descans, les diferències encara s’han ampliat més en el tercer període. Un parcial de 3 a 1 per al Sant Andreu ha fet que s’hagi arribat a l’últim període amb un còmode 10 a 3 per a l’equip d’Aznar. En l’últim quart, però, les santandreuenques s’han relaxat i el Rubí ho ha aprofitat per fer tres gols, els mateixos que havia fet en els tres primers quarts, i han deixat el definitiu 13 a 6 en el marcador.