El Muntanyesa tenia una missió complicada, puntuar al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat, un dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació. L‘equip dirigit per Raúl Paje s’ha mantingut dins del partit durant més de 60 minuts, però la qualitat del conjunt potablava ha decantat l’enfrontament per als locals amb un gol de Miki Puerto (1-0). Tot i això, ens els instants finals, la Monta ha pogut empatar gràcies a un parell d’ocasions.

El Prat domina en una primera part sense gols

Des de bon inici s’ha vist un Prat amb intenció d’aconseguir el primer triomf de la temporada. El Muntanyesa no ha pogut fer res més que defensar-se de les escomeses del conjunt del Baix Llobregat. Les ocasions han anat caient i fins i tot els locals han vist com els han anul·lat un gol per fora de joc. Al descans, però, empat a 0 al marcador.

Més domini i gol local

La segona meitat ha estat molt semblant, amb un Prat ben posicionat i amb domini territorial del partit. Fruit d’aquest domini ha arribat el gol de Miki Puerto, amb un xut des de fora de l’àrea que ha picat a la creueta i ha suposat l’1 a 0. Era el minut 63. El Prat en volia més i amb l’empenta del gol aconseguit ha estat a punt de fer el segon. En la mateixa jugada, quatre minuts més tard, dos xuts als pal. Els potablava encara han tingut alguna ocasió més per ampliar el marcador, però ja no s’ha mogut. De fet, la Monta ha buscat l’empat en els instants finals i ha pogut marcar en un xut de Montoya que ha sortit fora i amb una altra ocasió que ha refusat el porter local.