El Muntanyesa ha sumat els primers tres punts de la temporada després de guanyar la Rapitenca (2-1) al Municipal de Nou Barris a la segona jornada de la Tercera RFEF. El partit ha tingut una gran protagonista: Suaibo Sanneh. El jugador de Pineda, amb dos gols, ha capgirat el gol inicial dels visitants.

La Rapitenca s’avança amb un penal discutit

El Muntanyesa ha sortit al camp amb la intenció de marcar ben aviat. Als 5 minuts de partit, els de Raúl Paje han tingut una primera ocasió amb una rematada de Montoya que ha sortit fora en el llançament d’una falta. Ha estat un miratge, ja que un quart d’hora més tard, Chico Díaz ha avançat la Rapitenca des del punt de penal després que l’àrbitre hagi castigat amb els 11 metres una caiguda del mateix jugador, després que Joel l’hagi toca fora de l’àrea.

El perill de la Rapitenca ha arribat per part de Chico Díaz. El davanter del conjunt ebrenc ha tingut una bona ocasió per fer el 0 a 2 amb un xut de falta que la defensa del Muntanyesa ha desviat a córner.

El Muntanyesa i Suaibo capgiren el marcador

Després del descans, el conjunt de Nou barris ha buscat el gol de l’empat i ho han aconseguit. Al minut 58, Suaibo ha igualat després de rematar de cap, una pilota pentinada per Izuchi. Poc abans, Díaz ha estat a punt de fer el 0 a 2 amb una rematada que ha sortit fregant el pal de la porteria de Pablo.

Però avui la Monta, sobretot a la segona part, ha tornat a demostrar que el Municipal de Nou Barris pot ser clau aquesta temporada. Al minut 70, Suaibo, de nou, ha fet el seu segon gol particular i ha capgirat el marcador amb el 2 a 1, resultat amb què ha acabat el partit.

L’homenatge a Velillas

Abans del partit, el Muntanyesa ha fet un homenatge a Fernando Velillas. El davanter va anunciar aquest estiu que deixava el club per jugar a la Kings League. Velillas, de 37 anys, va ser el màxim golejador de Tercera la temporada passada i és una institució al Club de Nou Barris, amb qui ha jugat més de 100 partits

El Muntanyesa és el club de la meva vida”