El Muntanyesa ha perdut al camp del Reus Reddis per 2 gols a 0 i encara no ha sumat cap punt lluny de Nou Barris. Nico Díaz ha fet els dos gols del partit i ha estat clau perquè els tres punts es quedin al Municipal de Reus.

El Reus domina totalment des del primer minut

El Muntanyesa arribava al partit contra el Reus amb la intenció d’aconseguir algun punt i no tornar cap a Barcelona, sense res. Però ben aviat, els de Raúl Paje han vist com aquest objectiu seria difícil d’assolir. Només començar el partit, al minut cinc, Víctor Oribe ha estavellat una pilota al pal. Ha estat un avís del que seria la primera part de domini total del Reus. Al minut 20, una gran centrada d’Alberto Benito tocada amb el taló Aitor Serrano ha arribat a Nico Díaz, que ha fet el primer gol del partit.

A la segona part, el doble de Nico Díaz

Després del descans, el guió del partit s’ha repetit. Nico Díaz, en la primera jugada del segon temps, ha tornat a marcar i ha marcat el 2 a 0. L’equip de Raúl Paje ha estat a punt de retallar diferències, però Manel Montoya ha estavellat la pilota al pal. Ha estat la millor ocasió dels de Nou Barris en tot el partit. Pablo Chacón ha evitat el tercer i el quart del Reus aturant un xut d’Aitor Serrano i un altre de Jordi Oribe. Marc Gabaldón ho ha intentat a les acaballes del partit, però el seu xut sense èxit l’ha aturat el pal.

El pròxim diumenge, 1 d’octubre, el Muntanyesa jugarà a la “Bombonera” de Nou Barris contra un dels equips revelació de la temporada, el Tona, que ha fet tres victòries en tres partits.