Mamady Kourouma Moriba, pare de l’exjugador del FC Barcelona Ilaix Moriba, podria entrar a formar part del CF Muntanyesa, segons ha avançat en primícia el periodista Adrián Sánchez. Mamady Moriba segueix des de fa molt temps l’actualitat del club de Nou Barris i ara ha decidit involucrar-se en la gestió del club que presideix Pedro García. De fet, tot i que es tracta d’una notícia del tot sorprenent, els vincles de la família Moriba amb el Muntanyesa no són nous. Fa un any, el Muntanyesa va penjar una fotografia a Twitter en què agraïa a Ilaix Moriba la seva visita a un entrenament. Ilaix Moriba té diversos amics que juguen al club groc-i-negre i, ara, el seu pare podria formar part de la Monta.

El Muntanyesa, de Carlos Sánchez a Mamady Moriba

Una de les opcions que hi ha sobre la taula és que Mamady Moriba aporti capital al club de Nou Barris per intentar materialitzar l’anhelat ascens a Tercera Federació. L’últim inversor majoritari que va tenir el CF Muntanyesa va ser Carlos Sánchez, que també era el secretari tècnic del club. Carlos Sánchez va arribar a Nou Barris el setembre del 2020 amb ganes que el Muntanyesa fes un pas endavant. Una de les primeres decisions del secretari tècnic va ser canviar d’entrenador. José Alcaraz va agafar el relleu de Dani Andreu a la banqueta groc-i-negra. A més a més, Carlos Sánchez es va convertir en el segon d’Alcaraz.

El club confirma converses informals

El club ha confirmat a betevé que existeix una molt bona relació entre Ilaix Moriba, el seu pare i els actuals mandataris de la Monta. Per aquest motiu el club confirma que hi ha converses, informals, sobre la possibilitat que Mamady Moriba pugui entrar al Muntanyesa en algun càrrec que encara no s’hauria definit.