La festa de Halloween s’ha avançant al Municipal de Nou Barris amb un matí d’horror. El duel entre el Muntanyesa i un rival directe, l’Escala, ha acabat amb un contundent 1 a 6, la segona derrota i la més dura dels groc-i-negres aquesta temporada.

L’Escala sentencia el matx a la mitja part

Tot i que el Muntanyesa ha començat bé, amb una doble ocasió al minut 5 de partit, l’Escala ha pres la iniciativa de forma ràpida i ha aconseguit avançar-se en el marcador. Marçal ha estat l’autor del primer gol en el minut 19. Els visitants han continuat buscant el segon i el mateix Marçal ho ha fet en el 39. Pep Vergara ha sentenciat poc després amb el 0 a 3 amb què s’ha arribat al descans.

El Muntanyesa viu un malson

El Muntanyesa ho ha intentat, però no ha tingut el dia. Cap de les ocasions de què ha disposat no les ha pogut aprofitar i, en canvi, l’Escala ha estat molt eficaç de cara a porteria. Pep Vergara ha fet també un doblet, que significava el 0 a 4. I el cinquè l’ha fet Jam aprofitant un molt bon contraatac. La Monta ha fet l’1 a 5, el considerat gol de l’honor, al minut 77 mitjançant Jordi Aumatell, però Rafa, en el 86, ha marcat l’1 a 6 definitiu.