El Barça Rugbi ha perdut el derbi català contra la Santboiana per 18 a 15. L’enfrontament ha estat molt igualat i ha tingut molta emoció fins al final. En el partit de la primera volta el degà del rugbi català ja va guanyar per un ajustat 20 a 23.

El Barça s’avança, però el Santboiana apreta

El Barça s’ha avançat amb un cop de càstig de Guemes poc després de començar el partit. Al cap d’uns minuts, la Santboiana ha empatat amb un altre cop de càstig transformat per Javier Rojas. Però els visitants han aprofitat les ocasions que han tingut, i un assaig de Facu Dominguez i una transformació de Guemes els han permès allunyar-se al marcador. Abans de marxar al descans, Rojas ha fet un punt de càstig i, després d’un assaig de Viana, la Santboiana ha marxat al descans un punt per davant dels barcelonins (11-10).

El Santboiana sentencia el derbi

Només començar la segona part, la Santboiana ha transformat, i després d’un assaig ha augmentat fins a vuit la distància al marcador. Passat l’equador de la segona part, el Barça ha retallat distàncies gràcies a l’assaig de Pablo Ortiz. Els últims minuts han estat plens de tensió, amb el barcelonins molt a prop d’anotar, però els de Sant Boi han aconseguit emportar-se el partit. Igual que al partit d’anada, el marcador final ha separat els dos equips només per tres punts, 18 a 15. El Barça Rugbi és cinquè a la taula classificatòria, amb sis victòries i sis derrotes.