L’SD Espanyol perd a la pista del DM Group Mollet d’una diferència de sis punts amb un 70-64. Els blanc-i-blaus encadenen la tercera derrota i es col·loquen a l’antepenúltima posició.

L’Espanyol, de més a menys

Els blanc-i-blaus han iniciat el partit amb un petit domini en el marcador. El primer quart ha estat molt igualat (12-14) i cap dels dos equips ha aconseguit obrir una escletxa important en el marcador. El màxim avantatge en aquest tram de partit ha estat de quatre per a l’SD Espanyol.

En el segon quart, l’equip de Francesc Xavier López ha aconseguit augmentar la distància fins als cinc punts (17-22), però la reacció del conjunt de José María Marsá ha estat fulminat. Un parcial de 16 a 2 per als vallesans ha fet que al descans el resultat fos un còmode 33 a 24 per als locals.

Després del descans, els molletans han mantingut la marxa extra i han seguit augmentant l’avantatge en el marcador fins a col·locar-se a 13 d’avantatge al final del tercer quart. Però els blanc-i-blau s’han despertat a l’últim quart i han retallat distàncies fins a posar-se només quatre punts per sota. L’Espanyol ha tingut l’oportunitat d’intentar forçar la pròrroga amb un triple que no ha acabat entrant. Amb la desesperació dels tirs fallats i que es quedaven sense temps, els blanc-i-blaus han provocat faltes personals i el Mollet ja ha marxat massa lluny en el marcador.

El resultat final ha estat un 70-64 que deixa l’SD Espanyol en antepenúltima posició a la Lliga EBA.