El Reial Club de Polo i el Club Deportiu Terrassa s’han enfrontat en la 13a jornada de la Lliga MGS de la Divisió d’Honor d’hoquei herba masculina. Ha estat un duel entre el primer i el sisè classificats i que s’han endut les polistes per un ajustat 2 a 1.

El Polo capgira el gol inicial del Terrassa

El partit ha començat amb un bon domini dels jugadors del RC Polo. Els jugadors de Carlos García Cuenca han tingut ocasions de marcar, però al final del primer quart el resultat era d’empat a zero. No ha estat fins al segon quart que els de Terrassa han fet el primer gol del partit aprofitant una escletxa en la defensa polista. Pau Petchamen ha avançat els egarencs al minut 18. Amb el marcador en contra, el Polo ha reaccionat i, vuit minuts després d’encaixar el gol visitant, Marc Reyné ha tornat a empatar.

El gol del desempat ha arribat en iniciar el tercer quart. Llorenç Piera ha aconseguit desfer l’empat i que el partit hagi tingut un últim quart molt emocionant. Finalment, no hi ha hagut més gols i el Polo s’ha endut la victòria per 2 a 1.

Pròxim repte: la Copa del Rei

Aquest partit ha estat previ per a ambdós equips, ja que la setmana vinent, del 15 al 17 de març, es disputarà la Copa del Rei a Benalmádena (Màlaga). L’equip de Carlos García Cuenca hi arribarà com un dels favorits a aconseguir el títol i com a líders de la Divisió d’Honor amb 35 punts, nou més que el segon classificat, el Club de Campo madrileny.