Alexia Putellas

El Barça ha golejat la Reial Societat per 1 a 7 i continua dominant amb mà de ferro la Lliga F. A més de la victòria, la gran notícia del partit ha estat el retorn als terrenys de joc d’Alexia Putellas, que ha marcat, quatre mesos després de la lesió. Destaquem també el magnífic partit de Salma Paralluelo, que ha fet un pòquer de gols.

Paralluelo goleja la Reial Societat

El Barça ha sortit decidit a sentenciar el partit al més aviat possible. Ben aviat, les jugadores blaugrana han tingut les primeres ocasions per marcar. En els primers quatre minuts de partit, l’equip de Jonatan Giráldez ja n’ha tingut dues amb els xuts d’Ona Batlle i Lucy Bronze.

La defensa basca, però, només ha resistit 15 minuts. Al quart d’hora de partit, Vicky López amb un fort xut des de la frontal ha superat Lete per fer el 0 a 1. Amb el marcador a favor, les blaugrana han continuat buscant més gols. Salma Paralluelo, amb un xut a l’escaire, ha fet el 0 a 2, al minut 22. I un minut més tard, la davantera blaugrana ha fet el tercer després de rematar de cap una bona centrada de Graham Hansen. L’aragonesa tenia ganes de gols. I abans del descans encara ha tingut temps de fer el tercer gol. Ha estat amb un xut de falta directa que ha col·locat a l’escaire, al minut 43. 0-4 i l’equip de Giráldez ja tenia el partit decidit, abans del descans.

Alexia Putellas torna a jugar quatre mesos després

La mitja part no ha tret les ganes a Salma Paralluelo. La blaugrana, set minuts després de la represa, ha fet el seu quart gol, el 0 a 5, després de rematar de primeres una centrada d’Ona Batlle. La pluja de gols l’ha continuat Graham Hansen, que ha marcat el sisè de les blaugrana. I en el minut 65 Alexia Putellas ha entrat al camp substituint Salma Paralluelo. La capitana del Barça, per tant, ha tornat a jugar un partit quatre mesos després que es lesionés contra el Benfica a la Champions. A més, el retorn ha tingut premi, ja que Alexia Putellas ha marcat el 0 a 7 del Barça. El gol de l’honor de la Reial Societat l’ha aconseguit Amaiur en el minut 82.