El CF Muntanyesa ha tornat a fer de Nou Barris el seu fortí per aconseguir remuntar un partit clau. Tot i començar perdent en els primers compassos del partit, han sabut capgirar el marcador, endur-se la victòria per 2-1, la primera a casa d’aquest 2024, i sumar tres punts contra el Vilafranca que els permeten continuar somiant amb el play-off d’ascens.

La Monta no es rendeix i empata el matx

Només començar el partit, des de pilota aturada, els de Raúl Paje han encaixat un autèntic golàs de Carlos García, que ha engaltat la pilota a la frontal de l’àrea de volea i ha enfonsat la pilota a la xarxa d’Eric Garcia. Tot i això, lluny de rendir-se l’objectiu del Muntanyesa era clar: aconseguir els tres punts. En una jugada plena de rebots i refusos dins l’àrea petita, la pilota ha acabat entrant a la porteria, tal com ha indicat l’àrbitre assistent, i per tant pujant al marcador. Martí Alonso ha gaudit d’una ocasió més abans del descans, que, tot i celebrar, aturava providencialment Varo García. Amb l’1-1 al marcador han enfilat els dos conjunts cap al vestidor.

Remuntada i patiment per endur-se la victòria

La segona meitat ha estat molt igualada entre els dos equips, amb arribades desdibuixades des dels dos cantons. Al minut 72 l’àrbitre ha assenyalat unes mans dins l’àrea que ha transformat Martí Alonso a la perfecció, amb la qual cosa ha remuntat el partit. Amb el gol, però, han arribat les presses per al Vilafranca, que ho ha intentat a la desesperada en els últims compassos del matx. Tot i això, s’ha topat amb el conjunt de Raúl Paje impecable defensivament, que ha sabut aguantar el resultat. El patiment ha acabat amb el xiulet de l’àrbitre que indicava el final del partit, amb el somriure còmplice dels aficionats que es trobaven a la Bombonera. Ara el Muntanyesa suma tres punts clau, que el situen provisionalment a la setena posició quan queden 10 jornades per acabar.