L'Espanyol B guanya el Terol
@RCDEspanyol

L’Espanyol B ha guanyat el Terol per 3 a 0 i manté intactes les possibilitats de jugar la promoció d’ascens a Segona A. Els blanc-i-blaus se situen a tres punts de la quarta posició, l’última que dona dret a jugar el play-off.

Campuzano obre el marcador

L’Espanyol B ha sortit dominant el partit, tot i que en els primers minuts no acabava de trobar la fórmula per apropar-se amb perill a la porteria aragonesa. De totes maneres, els de David Gallego han seguit insistint i just abans del descans Campuzano ha marcat l’1 a 0.

L’Espanyol B continua creient en la promoció

El Terol, que es troba en promoció de descens a Tercera, ha reaccionat a la segona part. Ha intentat empatar el partit, però ha estat l’Espanyol B qui ha sentenciat. Max ha fet el 2 a 0 i ja a les acaballes del partit ha estat Pau Martínez qui ha signat el 3 a 0. Victòria important del filial blanc-i-blau, que segueix confiant a jugar la promoció d’ascens.