L’Europa ha guanyat el Cerdanyola al Nou Sardenya per 2 a 1, remuntant el gol inicial que l’equip vallesà ha fet a la primera meitat. Després d’una primera part fluixa, els homes de David Vilajoana han signat una gran segona meitat.

Inici pobre de l’Europa

A la primera meitat, l’Europa no ha sabut fer-se amo del partit i ha patit amb les transicions dels vallesans. Abans del minut 10, els visitants s’han avançat gràcies a un gol de Roger, que ha sorprès Marc Priego. Amb el primer gol del Cerdanyola, l’Europa ha buscat el gol de la igualada, però no han tingut ocasions clares.

Segona part de remuntada

L’actitud dels graciencs ha canviat i han dominat el partit des del primer minut. Fruit del domini, als deu minuts de la represa l’àrbitre ha assenyalat penal per als locals. Tot i les protestes del Cerdanyola, Èric ha marcat el gol de l’empat, després de fallar el penal i aprofitar el refús. Amb l’empat, els escapulats s’han bolcat en atac per aconseguir el gol de la victòria. Finalment, Alfons Serra ha fet efectiu el domini i ha fet el segon gol local, culminant una jugada de combinació.

El play-off encara és possible

Els tres punts contra el Cerdanyola, permeten que l’Europa pugui somiar amb les places de promoció d’ascens a Segona Divisió B. A falta de tres jornades, els escapulats han de visitar el Sant Andreu, han de rebre l’Horta i han de tancar la temporada regular visitant el Castelldefels.