Barça B i Badalona al Minieastadi

El Barça B ha empatat a 1 amb el Badalona al Miniestadi. L’empat fa que el filial quedi a sis punts de la promoció d’ascens a Segona A.

Perimera part sense gols

El Barça B ha començat dominant el partit, però era un domini sense generar ocasions de gol. De fet, la primera oportunitat clara l’ha tingut el Badalona mitjançant Àngel Sánchez. A partir de la mitja hora de joc el filial blaugrana ha creat perill. Ha generat diverses ocasions. Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez han estat a punt de marcar, però el marcador no s’ha mogut.

El Barça B empata gràcies a Araujo

A la represa els badalonins han aprofitat la seva primera aproximació per marcar. Ha estat Néstor, qui ha fet el 0 a 1. I només dos minuts més tard, el Badalona hauria pogut encarrilar el partit. Penal d’Araujo sobre Àngel. L’encarregat de llançar-lo ha estat Albarrán, però Iñaki Peña li ha endevinat la intenció i l’ha rebutjat. Han estat uns minuts molt intensos, perquè Oriol Busquets ha enviat la pilota a la base del pal. El Barça B buscava l’empat i aquest ha arribat gràcies a Araujo, que des de dins l’àrea ha fet l’1 a 1. Els de García Pimienta han seguit buscant el segon, que capgiraria el marcador i Mujica i després Riqui Puig han estat a punt de marcar. Wague també ho ha intentat, però el seu xut ha anat al travesser. El filial ho ha seguit intentant fins al final, però no ha aconseguit desfer l’empat.