Amb el trofeu de la Copa Amèrica entre les mans, Leo Messi ha atès els mitjans de comunicació un cop disputada la final contra el Brasil. El capità argentí, que ho ha celebrat molt, ha reconegut que necessitava guanyar un títol important amb la seva selecció. “Déu em tenia guardat aquest moment: guanyar la Copa Amèrica al Brasil i davant el Brasil”, ha dit.

Un espineta clavada des de feia 16 anys

Leo Messi va debutar, en partit oficial amb la selecció d’Argentina, l’any 2005 i, des d’aleshores, el de Rosario ha tingut un somni: guanyar un títol important amb l’albiceleste.

Leo Messi guanya la Copa Amèrica

Un cop guanyada la Copa Amèrica, Messi ha assegurat que “he somiat moltíssimes vegades aconseguir aquest títol. Necessitava treure’m l’espina d’aconseguir alguna cosa important amb la selecció. Hi havia estat a prop i sabia que en alguna moment passaria”. L’argentí també ha afirmat que “Déu em tenia guardada aquesta oportunitat de guanyar al Brasil i la selecció del Brasil. Li dono gràcies per aquest moment”. Messi s’ha abraçat amb Neymar en acabar el partit.

Després de 28 anys sense fer-se amb el campionat continental de seleccions, Messi ha explicat que “la meva família ho ha viscut igual que jo o pitjor. Sempre ens tocava marxar de vacances i passar uns dies tristos i sense ganes de fer res. Aquest cop és diferent“.

Les paraules de Leo Messi