L’excandidat de les darreres eleccions a la presidència del Barça, Víctor Font, ha manifestat la seva decepció amb el president Joan Laporta. Font ha explicat a una entrevista a EFE que “s’esperava més Laporta” per la gestió que el mandatari ha dut a terme fins ara.

Segurament molts socis esperaven més de Laporta”
Víctor Font, excandidat a les eleccions del Barça

Font critica la falta de transparència

L’empresari de Granollers explica que al Barça, de moment, li ha faltat transparència. Font també critica que no s’hagin resolt encara situacions crítiques com la renovació de Leo Messi. Font explica que “el meu sentiment és el que tenen molts socis, que esperàvem més de Joan Laporta. La realitat és que hi ha moltes coses que s’havien de fer i que encara no estan resoltes ni sabem en quin estat es troben perquè no ens ho han explicat”.

Víctor Font
Víctor Font en la campanya de les darreres eleccions del FCB

Un vot de confiança amb Joan Laporta

Malgrat les crítiques de Font, l’excandidat afegeix que “una vegada els ingressos tornin amb l’obertura dels estadis, la situació econòmica es podrà revertir i l’equip continuarà tenint talent per guanyar-ho tot. Estic convençut que Joan Laporta i la seva junta directiva faran les coses amb transparència, ens les explicaran amb detalls amb assemblees que realment funcionin i no facin el paperot.”