Leo Messi celebració Argentina
Leo Messi celebra la Copa Amèrica al vestuari de la selecció argentina

Leo Messi i la selecció argentina han celebrat la consecució de la Copa Amèrica del 2021 amb balls i càntics. Feia 28 anys, des del 1993, que la selecció albiceleste no guanyava aquest títol i era la primera vegada que Leo Messi guanyava una copa amb la seva selecció. Van ser motius suficients perquè els jugadors entonessin els càntics característics que s’han fet virals a les xarxes. Fem un recull de les imatges que els mateixos jugadors han publicat, que demostren l’alegria i l’eufòria que ha viscut un vestidor que ha estat confinat en el seu grup bombolla per arribar fins a l’èxit de ser campions.

El blaugrana Kun Agüero, tot i no jugar cap minut a la final, també s’ha mostrat feliç de guanyar la competició i ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials.

Tampoc no hi van faltar càntics dedicats a la selecció del Brasil, campiona de l’edició anterior. Una rivalitat històrica des de l’època de Maradona i Pelé.

També hi va haver els balls del Papu Gómez. La celebració va deixar Messi exhaust i va acabar menjant un entrepà abans d’anar a la dutxa.