El 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes 2021 ja està en marxa. Les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (carrer de Muntades, 37, Barcelona) és el lloc on es disputen els partits. Hi participen les seleccions de Bulgària i Catalunya, i els equips francesos de Marsella i Tolosa.

Catalunya vol el títol

Després de la cancel·lació l’any passat per la pandèmia de la covid-19, la selecció de Catalunya té moltes ganes de competir i de superar el segon lloc aconseguit en el 26è Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, en què Bèlgica va aconseguir el títol. Enguany el trofeu és una oportunitat per als equips europeus d’agafar ritme per a la temporada 2021-22. El Ciutat de Barcelona els ajudarà a preparar-se pels seus compromisos i, al mateix temps, serà la competició més important que jugarà la selecció catalana.

Catalunya tornarà a competir i, en aquesta edició, ho farà contra la selecció de Bulgària i els equips francesos de Marsella i Tolosa. El format de competició serà tots contra tots i durant la jornada de dissabte i diumenge al matí es disputaran els partits per decidir la classificació final del Trofeu Internacional. A més, la jornada de diumenge es farà una activitat de bàsquet inclusiu abans de la gran final. Durant els dos dies de competició s’aplicaran tots els controls i protocols de prevenció de la covid-19.

Horaris del diumenge 12 de juliol

  • 9.30 h. Partits entre el 3r i 4t classificats de la fase 1 i 2
  • 11.15 h. Exhibició
  • 12.15 h. Gran final – Fase 2: partit entre el 1r i 2n classificat de la fase 1
  • 14 h. Cerimònia de clausura i lliurament de premis i parlaments