El jugador del Barça Ansu Fati continua recuperant-se de la lesió al genoll i s’està plantejant l’opció de tornar a Madrid per acabar el tractament per superar-la. El davanter blaugrana acabaria l’estiu a la capital espanyola, on està fent la recuperació física, segons explica el Tot Gira de Catalunya Ràdio. Fati hauria estat tot l’estiu vivint a un hotel, sense vacances i amb doble sessió cada dia.

Ansu Fati
Ansu Fati en un partit de la temporada 2019-20

Ansu Fati, sense pretemporada amb el Barça

De moment, Ansu Fati no podrà començar la pretemporada amb l’equip de Ronald Koeman. El club blaugrana ja ha començat amb les proves mèdiques, i el jove jugador, malgrat assistir, no ha estat convocat encara per als entrenaments. El Barça no vol presses i només comptarà amb Fati quan estigui totalment recuperat. Fa quatre mesos el jugador va viatjar a Portugal per revisar una lesió que l’ha deixat fora del terreny de joc des del mes de novembre del 2020.

Una lesió que porta cua

Que la lesió i la recuperació del genoll del jugador blaugrana no ha anat bé és un fet evident. Fati es va lesionar el genoll esquerre el 7 de novembre en el partit que va enfrontar el Barça amb el Betis al Camp Nou. La lesió va necessitar una intervenció quirúrgica per suturar-li el menisc intern del genoll esquerre. Una operació que va fer el doctor Ramon Cugat dos dies després de lesionar-se, el 9 de novembre. Gairebé dos mesos després, el 4 de gener del 2021, el Barça va fer un comunicat en què informava que Ansu Fati es va sotmetre a un tractament biològic regeneratiu per intentar accelerar el procés de recuperació. Al febrer, TV3 va informar que Fati s’havia tornat a operar, però el club no ho va fer oficial. Més endavant, al maig, va viatjar a Porto per fer-se una artroscòpia.