Leo Messi guanya la Copa Amèrica amb l'Argentina

Leo Messi ha complert el seu somni de guanyar un gran títol amb l’Argentina i ho ha aconseguit mentre no és jugador del Barça. Messi s’ha coronat al Brasil, a l’estadi de Maracaná. L’astre argentí ha alçat la Copa Amèrica amb l’albiceleste després d’imposar-se a la final el Brasil de Neymar, amb qui s’ha abraçat al final del partit. Un títol que el jugador blaugrana ha dit que necessitava.

L’equip capitanejat per Leo Messi ha fet bo el gol d‘Ángel Di María als vint minuts de joc. El ‘Fideo‘ ha aprofitat una gran passada de De Paul per superar amb un subtil barret el porter Ederson. Messi ha estat l’encarregat d’aixecar el títol de campions d’Amèrcia, el primer trofeu de l’albiceleste en 28 anys i el primer que guanya ell matiex amb la selecció absoluta.

Un somni que s’ha fet esperar

El bagatge de Leo Messi amb l’Argentina es reduïa als Jocs Olímpics del 2008, que va guanyar quan tot just començava a destacar al Barça, i a un Mundial sub-20 el 2005. A banda d’això, Messi ha arribat a la final del Mundial que va perdre contra Alemanya el 2014 i a tres finals de la Copa Amèrica. La del 2007 la va perdre contra el Brasil i les del 2015 i 2016, anomenada Copa Amèrica Centenari, contra la selecció xilena. Totes aquestes decepcions les ha patit mentre vestia la samarreta del Barça. Quan ha deixat de ser jugador blaugrana, Messi ha tingut més sort i ha pogut aixecar, per fi, la Copa Amèrica.

Ara cal saber si Leo Messi tornarà a vestir de blaugrana

El Barça vol renovar Leo Messi com sigui, però el límit salarial de la Lliga ho impedeix fins al punt que Tebas, el president de l’LFP, ha titllat d’impossible la inscripció de l’argentí amb el Barça si el club no es desfà de jugadors. Segons Joan Laporta, tot va bé, però diversos clubs d’Europa no s’estan de braços plegats i han començat a moure fils per fitxar Messi.