L’Argentina ha viscut una nit històrica amb la victòria en la Copa Amèrica, amb el protagonisme de Leo Messi. L’argentí ha aconseguit una de les poques fites que li faltaven, aixecar un títol internacional absolut amb la seva selecció. Ho ha fet per la porta gran, amb el trofeu de millor jugador del torneig i màxim golejador, un títol que per ell era una necessitat. La Federació Argentina ha volgut compartir l’alegria amb un vídeo dedicat al capità de l’albiceleste.

Els balls i els càntics del Leo Messi més eufòric amb l’Argentina

El lema “Messiento” apareix per fer evident la comunió entre els argentins i Messi, després d’anys amb algunes crítiques per les actuacions internacionals del combinat argentí. Messi ja pot presumir de tenir un or olímpic i una Copa Amèrica. L’únic trofeu que li falta és el Mundial, després de quedar-s’hi a les portes l’any 2014 amb una actuació estel·lar que va guiar l’Argentina a la final i que no es va poder culminar amb el títol.

L’abraçada històrica de Leo Messi i Neymar a la final de la Copa Amèrica

En el vídeo que ha publicat la federació argentina en el seu compte de Twitter apareixen diferents moments d’aquesta Copa Amèrica 2021, amb imatges d’aficionats, de Maradona, del Papa i donant les gràcies a “Lio” per fer sentir els argentins allò que necessitaven sentir després de 28 anys de sequera.