David Prats

David Prats

ja treballa per presentar en la precandidatura a les eleccions al Club Esportiu Europa, previstes a principis del 2021.

Prats, nascut a Barcelona i arrelat al barri de Gràcia, és empresari del sector alimentari i expressa la seva ferma il·lusió de poder dirigir el destí del club escapulat. La precandidatura del David Prats ja ha començat a construir les bases per presentar la candidatura quan sigui el moment oportú. En formen part, de moment, destacats membres de la història de l’europeisme i també diferents professionals del diferents sectors.

David Prats vol fer un salt endavant

David Prats creu que ara mateix “el club porta una línia de ‘stand-by'” que no pot ser i la seva idea és dur “el club allà on es mereix”. Està segur que “el club té un potencial molt superior” i treballarà, si surt escollit president, per “professionalitzar-lo”. També té intenció de millor l’escola de futbol amb els millors professors i així millorar el planter de jugadors i, a més, vol intentar que la identificació del club amb el barri sigui més alta.

El play-off, una gran oportunitat

Pel que fa al play-off, creu que és una “oportunitat magnífica” per intentar l’ascens a Segona B. Pensa que l’equip sempre ha de sortir a guanyar i que no són inferiors al Terrassa. Si aconsegueixen imposar-se als egarencs es trobarien a la final l’Hospitalet o el Sant Andreu. En aquesta hipotètica final prefereix els andreuencs, ja que “amb un empat pujaríem”, però li agradaria aconseguir l’ascens amb una victòria.