El Mediterrani

El Mediterrani no jugarà les semifinals de la Copa de la Reina, després de perdre davant el Sabadell per 10 a 6. El partit s’ha decidit gràcies a l’efectivitat de les vallesanes en els últims tres minuts.

Primera part igualada

Les locals, el Sabadell, han sortit molt intenses i fent gaudir d’allò més el públic de la graderia de Can Llong. S’han col·locat 2 a 0 en el marcador, però les barcelonines han reaccionat i han aconseguit empatar a 2 al final del primer quart. Els nervis han estat molt presents en el segon període i la capacitat golejadora dels dos equips se n’ha ressentit. A la mitja part s’ha arribat amb empat a 3.

El Mediterrani s’enfonsa en els últims minuts

Els dos equips ha seguit intensificat la defensa després de passar pels vestidors. Eren conscients que en joc hi havia l’accés a les semifinals. Clara Espar ha posat al davant el Mediterrani, però les vallesanes hi han reaccionat i s’ha entrat en l’últim i definitiu quart amb 6 a 5 en el marcador. Tot estava per decidir i els últims vuit minuts marcarien i donarien el semifinalista. En els moments decisius, el Sabadell ha estat més encertat i ha pres millors decisions, això ha fet que aconseguís la victòria per 10 a 6. El rival a les semifinals de les vallesanes serà el Rubí.