El Club Natació Barcelona ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de perdre contra el CN Sabadell, 12 a 10, a la tanda de penals. El partit ha acabat amb empat a 8 i l’encert dels jugadors de Quim Colet des dels cinc metres ha estat clau per a la classificació per a semis dels amfitrions.

Dos quarts per a cada equip

L’últim partit de la jornada dels quarts de final de la Copa del Rei ha estat el més igualat de tot els disputats. Sabadell i Barcelona, que en l’últim partit de Lliga que els havia enfrontat havien acabat amb un ajustat 5 a 4, han començat l’enfrontament de maneres molt diferents. Els amfitrions, sense fer cap gol, i els mariners amb un bon balanç de cara a la porteria contrària.

Amb aquestes dades, el primer quart ha acabat amb un ajustat 0 a 1 per al CN gràcies al gol de Pere Estrany. En el segon, l’equip dirigit des de la banda per Víctor González ha pogut ampliar la distància fins al 0 a 4, resultat amb què s’ha arribat al descans.

A la segona part, els gols del Sabadell

El descans li ha servit al tècnic del Sabadell, Quim Colet, per capgirar la situació. Amb el gol de López Escribano, els vallesans s’han tret un pes de sobre i han aconseguit reduir les diferències fins al 5 a 7, resultat amb què ha entrat a l’últim quart.

En aquests últims vuit minuts, el Sabadell ha pogut fer un parcial de 4 a 2 que els ha permès empatar el partit i arribar a la tanda de penals.

Els penals decideixen el partit

Amb el 8 a 8, els dos equips s’han jugat el passi a les semifinals des dels cinc metres. I en aquest moment, els jugadors del Sabadell han estat més encertats de cara a porteria. El Barcelona ha afrontat la tanda amb l’absència d’Adrià Delgado, expulsat en una jugada molt discutida, mentre que Edu Lorrio ha aturat dos dels llançaments dels cenebistes.

Gonzalo López Escribano ha fet el gol definitiu que classifica els amfitrions. El CN Sabadell s’enfrontarà per un lloc a la final amb el CN Terrassa, que s’ha imposat al Mataró per 13 a 12.